Carlsberg cipriot sau pişarea cu spume


Tot în perioada mea cipriotă am avut ocazia să degust (degust e un fel de a spune, cred că mai bine s-ar potrivi dezgust) şi Carlsberg făcuta sub licentă de o firma cipriotă.

Totuşi berea asta are citeva calităţi, e limpede (aici un bavarez adevărat nu cred că e de acord cu mine), are un gust destul de uşor (e aşa mai feminină aş zice eu), curge destul de bine pe gît, vine şi ea la fel ca şi Keo în variantă de 630 ml…Într-o saptămînă am fost invitat de un coleg la o petrecere, no şi eu om de buna credinta, dacă omu tot mă invitase din timp, nu am mai halit şi băut nimic cu 2 zile înainte ca, de să nu zică omu că mă duc la el şi mă ţin ocoş şi nu îi fac nici un fel de pagubă. No şi cum eram eu aşa mai pornit pe fapte mari m-am ocupat destul de bine de rezerva de bere a omului. A doua zi de dimineaţă, mirat că sînt acasă în patul meu şi nu am nici o zgîrietură, m-am ridicat hotărit şi m-am îndreptat spre budă să mai reglez presiunea abdominală, arş am sărit ca speriat, pişarea mea făcea spume, spume de spume, atunci mi-am promis să am grija de aici înainte cînd beau să nu mai confund şamponul omului cu berea.

A uramat după ceva vreme o altă petrecere (bineînteles fiind petrecere de romani punctul de rezistenţă a fost Carlsberg beer-ul), eu, păţit fiind, am lăsat-o puţin mai moale şi am fost foarte atent să mă ţin departe de şamponul omului. Prin urmare nu am mai degustat aşa de multe beroase să fiu sigur că nu am surprize şi nu pun mîna din nou pe şampon. După vre-o 8-9 beri am luat-o încetişor spre casă ştiind că am avut grijă să îmi ascund tot samponul înainte de a pleca spre petrecere. A doua zi de dimineaţă, îndeplinind acelaşi ritual de reglare al presiunii am sărit ca fript, „arş drace! io sigur îs somnambul!”, pişarea mea făcea spume din nou, am fugit repede la locul unde ascunsesem şamponul şi surpriză, era neatins, atunci am avut o revelaţie, berea Carlsberg cipriotă sigur e spalată cu şampon să de e aşa de limpede.
Aşa că drag(c)ii moşului dacă vizitaţi Cipru-ul şi a doua zi se întimplă lucruri ciudate, nu sînteti nici somnambuli, nu aţi dezvoltat nici o nouă abilitate, ca şi în 4400, ci doar aţi băut Carlsberg cu o seară înainte.

Reclame

1 comment so far

  1. klausen1976 on

    8-9 beri ?! … hmmm … imi dau seama ca te tii tare 🙂 … la numarul ala deja nu imi mai pasa de spume ci de cat este scorul la pompele funebre …

    sunt un bautor jalnic 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: