Keo singura bere cipriota


Prin 2004 am ajuns (din greseala, sau prostie, ghinion sau cine stie ce alt motiv) in Cipru, dupa ce mi-am dat e seama cum sta treaba pe acolo, de atita caldura am zis ca tre sa imi inec si eu cumva supararea si iete asa am dat peste berea Keo (Keo Beer).

Toata gasca de romani aciuiati pe acolo dadea pe git Carlsberg produs sub licenta in Cipru, dar cum pe mine nu prea ma incinta Carlsbergul cipriot(o sa povestesc despre Carlsberg intr-o alta postare), asa ca am luat Keo. Hmm, asta da sticla mi-am zis cind am luat prima data o bere in mina (bajeti aia vind berea acolo si la sticle de 630 ml), dupa ce am terminat prima sticla am declarat berea asta gustoasa, spre deosebire de majoritatea berilor asta are gust, putin mai amara decit in mod normal dar tocmai in asta sta farmecul ei. Cum eram ceva mai setos am mai luat vreo 2-3 sa pot sa imi dau cu parerea despre bere, si dupa a 6 am ajuns la concluzia ca nu poti cere parerea unui om satul si ca in fapt o sa mai fac o testare si a doua zi ca sa pot emite o parere. Si uite asa in primul meu an in cipru am tot testat eu berea Keo.

Acuma dupa ce am sters-o de pe insula de ceva vreme pot spune ca unul din putinele lucruri a caror lipsa o simt de cind am plecat din cipru e berea Keo si sticla de 630 ml. Dar sper sa supravietuiesc si sa ma descurc cu halba de 1l a nemtilor.

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: