Strămutări


În curînd se împlineste o lună de cînd am revenit în .de aşa că astăzi mi-am facut timp pentru a scrie cîteva rînduri. Şi despre ce altceva aş putea scrie decît despre strămutări.

Tura asta e prima data cînd mă întorc înapoi (la un oraş anterior sau la o tară anterioară). cred că e un fel de destin, să nu pot sta prea mult în acelaşi loc.
Totul a început după admiterea la liceu, la 14 ani, ca şi pentru mulţi alţi copii de la sate sau oraşele, a avut loc prima strămutare. După care a venit următarea, de la oraşul liceuluila oraşul universitar.

Pentru mulţi strămutările se termină pe aici sau are loc o întoarcere la unul din locurile anterioare.
Nu şi pentru mine, doar că dacă prima strămutare m-a dus la doar 35 de km, iar a doua la 100 de km, am considerat că tre să continuui pe o curbă exponenţială :).

Aşa că următoarea destinaţie a fost la 2000 km, tocmai în Cipru. Asta se întîmpla prin 2004. Apoi a urmat Germania în 2007 şi olanda în 2009. Iar acum pentru prima dată o iau înapoi, de la 1 Noiembrie sînt în Germania din nou.

În perioada scursă de la ultimul meu post s-au întimplat atît de multe şi cu o viteză aşa de mare, dar se pare că lucrurile se liniştesc încet încetişor.
Ultima strămutare, cu toate că nu a implicat atit de multe aventuri ca cea din Germania în olanda, m-a obosit cumplit.

Cred că acum mi-aş dori să stau într-un loc măcar vreo 5-6 ani, dar îmi e frică să îmi doresc. Pe la începutul lui 2004, înainte de aventura cipriotă, îmi doream să locuiesc într-o tară caldă (fără iarnă şi zăpezi, făra temperaturi sub 10 grade Celsius). Si cum mie mi se împlinesc dorinţele am ajuns în Cipru. Toată treaba cu dorinţele mele e că sînt ca şi specificaţiile software, cînd uiţi să menţionezi ceva te trezeti cu „feature”-uri nedorite. Aşa m-am trezit (mai bine zis nedormit) şi eu în Cipru, vara cu 32 de grade şi umiditate 90% noaptea pe la 3, iar iarna cu 10 grade afară dar 10 grade şi în casă.

Nu îmi doresc nimic de multă vreme, dar aşa mi-ar prinde bine să nu mă mai stămut o vreme.

Reclame

1 comment so far

  1. klausen1976 on

    pai n-ai putea sa iti doresti Bahamas ? … aud ca e suportabil acolo 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: