Fundamt – Biroul de obiecte pierdute


La sfîrşitul luni trecute mă întorceam din olanda în Germania cu trenul. Deşi intre eindhoven pînă la noua adresă nu sînt decit vreo 250 de km, să ii parcurgi cu trenul e o adevărata aventură. Toata operaţiunea asta durează vreo 6 ore şi implică vreo 5 trenuri.

După ce ne-am mutat aprope tot calabalîcul din olanda în Germania, a trebuit ca eu să mă întorc pentru încă 3 zile în olanda să imi termin contractul cu firma de acolo. Aşa se face că am avut parte de 12 ore de aventură. Bineînţeles că la dus trenurile au avut întîrziere şi am întîrziat la muncă. Nimic neaşteptat. La întoarcere însă, nu prea îmi permiteam să pierd conexiunile pentru că aş fi rămas blocat într-o staţie la mama Ioiei fără conexiuni pînă a doua zi. Aşa că am fost foarte grăbit să schimb trenurile. Prima schimbare la Venlo, totul a decurs ok. La următoarea schimbare, la Viersen, grăbit să prind legătura spre Duisburg, plecînd în viteză am uitat să îmi iau geamantanul. Totuşi am reuşit să prind legătura, dar geamantanul meu a rămas în trenul care mergea în direcţia opusă. Abia după ce s-a pus în mişcare trenul spre Duisburg am realizat că îmi pierdusem geamantanul. Partea ciudată e că pînă în acel moment simţeam un fel de stress care mă rodea la stomac. După ce am realizat pierderea geamantanului, în care cea mai de valoare chestie era aparatul meu photo Nikon D60 cu toate pozele din vacanţa din România nedescărcate, mi-a dispărut stressul si m-a apcut rîsul şi o stare de fericire. Chestia e că nici acum nu îmi explic de ce.

Partea bună e că după cîteva zile i-am contactat, pe email, pe cei de la Eurobahn (firma care operează trenul în care îmi uitase-mi geamantanul) şi mi-au confirmat gasirea geamantanul. Aşa că în week-endul următor am făcut o mică excursie la Dusseldorf şi mi-am recuperat bagajul şi spre surprinderea mea, aparatul foto era acolo. Uite aşa tot reuşeşte să mă uimească Germania din nou.

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: