Alte întrebuinţări ale toporului din înţelepciunea poporului


După ce silence a gasit o întrebuinţare inedită pentru o drujbă şi un buştean, mai jos aveţi un alt mod de a folosi toporul (direct din manualul de utilizare).

Topor manual de întrebuinţare pagina 4

Topor manual de întrebuinţare pagina 4

9 comments so far

 1. klausen1976 on

  my friend, cred ca din acest moment esti declarat persona non grata de catre toate gainile din istoria nescrisa a speciei 😆

 2. […] Sand esteun far situat pe tarmul german al Marii Baltice. Acesta a fost construit in 1885, fiind prima structura construita pe fundul […]

 3. […] … cadoul mi-a fost adusa intr-o punga brandata cu logo-ul companiei pe care am pastrat-o, pe undeva, prin cutiile in care imi tin berile. Insa niciodata nu mi-a trecut prin cap a o considera o piesa […]

 4. nelucraciun on

  Nu toti cumpara gainile din super-market.

 5. Camelia on

  Biata găină, parcă deja trăia sentimentul morţii cu totală resemnare la vederea tporului ăluia pe care îl ţii cu atâta voluptate…glumesc. Cred că în cele din urmă a scăpat vie şi nevătămată cu tot veşmântul ei penos şi nu a ajuns pasăre gătită.

 6. Camelia on

  Îmi închipuiam eu că aşa s-a întâmplat…sărmana şi nevinovata pasăre…acum glumesc. După căsăpire, opărire, jumulire, eviscerare şi alte cele, în ce s-a transformat ca preparare? Ce ai gătit?

  • Zaludu on

   o supă delicioasă. Cîteodată încerc să îmi imaginez cum ar fi să apară o specie ET care să ne prepare pe noi cum preparăm noi bietele găini. Totuşi pînă să apară ET-işti aia mă bucur mai departe de o supă de găină sau un ciolan de porc.

 7. Camelia on

  Supă de găină cu tăiţei…un deliciu…cât despre carnea noastră întru mâncatelea de către alţii, cică ar fi cam aţoasă. Dar ar fi o scenă cam aplocaliptică asta, cu atrocitatea de care zici tu.
  Şi pentru că pomeneai de ciolanul de porc, asta mă face să cred că nu ai deloc nişte glande salivare disciplinate. Glumesc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: